Trochu inak sa sťahuje do Divadla L+S. Aké zmeny nastanú?

31. augusta 2021

Milí priatelia, v súvislosti so sťahovaním do Divadla L+S máme pre vás niekoľko dôležitých informácií:

Prečo sa sťahujeme do Divadla L+S?

V legendárnom divadle Divadle L+S sa prvýkrát vidíme 26.septembra. Prečo prišlo k zmene priestoru? Neznamená to, že by sme nám v SND nebolo dobre. Práve naopak. V SND sme v roku 2013 vznikli a vždy sme sa tam cítili ako doma. V situácii, ktorá je pre kultúru stále náročná, sme sa však rozhodli realizovať Trochu inak v komornejšom priestore, ktorý je jednoduchší organizačne i ekonomicky. Do SND sa radi vrátime, hneď ako to okolnosti umožnia.

Trochu inak sa bude konať v 2 časoch

Keďže od jesene sa budeme vysielať na Dvojke každé dva týždne, potrebujeme aj viac nakrúcať. Preto sa bude Trochu inak konať v dvoch časoch – o 16.00 a 19.00. Samozrejme, v každom čase sa na vás bude tešiť unikátna zostava hostí. Adela bude tá istá…🙂

Myslíme na spoločnú bezpečnosť

Pokiaľ sa bude Bratislava nachádzať v I. stupni Monitoring (zelená farba), Trochu inak bude prebiehať v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonali COVID). V prípade, že sa Bratislava dostane do niektorého z horších stupňov „kultúrneho semafora“ – predstavenia sa budú organizovať v režime KZ (kompletne zaočkovaní). Podmienkou vstupu na predstavenie bude potvrdenie o plnom zaočkovaní.

Vstupenky, informácie o hosťoch a viac informácií nájdete TU.

Tešíme sa na vás! 
Adela a tím Trochu inak

Ďakujeme našim partnerom

Podporujeme