Čo o vás prezrádza reč vášho tela?

4. októbra 2017

Telo, to nie sú iba svaly, pokožka, vlasy, či iné znaky, ktoré nás tak trochu povrchne identifikujú a odlišujú od iných. Telo je aj naším vyjadrovacím prostriedkom, našou „hlásnou trúbou“. Je prejavom vnútorného rozpoloženia, nálad, smútkov i radostí, neistoty i sebaistoty. Gestá, držanie tela, postoj, mimika, to všetko sú prejavy, cez ktoré nás skúsený pozorovateľ spoľahlivo prečíta. Naše telo totiž nikdy neklame.

Fanúšikovia Trochu inak vedia, že pri výbere tém kladieme dôraz nielen na ich všeobecnú popularitu, ale aj na ich schopnosť rozšíriť naše spoločné obzory. Aj z toho dôvodu sme v novembrovom vydaní siahli po téme Reč tela. Sme nesmierne radi, že nás ňou prevedie expertka na neverbálnu komunikáciu Monika Stehlíková z BodyTalks.

Monika sa téme neverbálnej komunikácie venuje už takmer 20 rokov. Počas svojej praxe trpezlivo zbierala poznatky, z ktorých napokon vytvorila vlastnú metodiku nazvanú Vedomá reč tela. Ako vyštudovaná psychologička a zároveň tanečná psychoterapeutka vedie ľudí k tomu, aby si hlbšie uvedomovali seba samých, boli sebaistejší a s väčšou ľahkosťou zvládali stresujúce životné situácie. Zároveň klientov sprevádza na ceste k vyzretejšej, efektívnejšej a láskavejšej komunikácii.

Moniku sme mali možnosť zažiť na jednom podujatí a zhodli sme sa na tom, že disponuje nielen málo vídaným čarom osobnosti, ale i poznatkami, ktoré nás jednoznačne obohatia. A čo je podstatné, nebráni sa ani interakcii, takže je možné, že niektorí z vás zažijú ukážku jej tréningu priamo na mieste. Naša pravidelná účastníčka Adela sa už napríklad nevie dočkať..:-)

Vstupenky na 17.novembra kúpite TU.

Tešíme sa na vás!

Ďakujeme našim partnerom

Podporujeme