YEME je novým partnerom Trochu inak!

23. januára 2020

Vnímavý zákazník, ktorý nerezignoval na pojem „dobrý slovenský obchod“ je srdcom konceptu predajne potravín, ktorý na Slovensku vznikol pred štyrmi rokmi. Našou „srdcovkou“ sú diváci, ktorí nám od roku 2013 dávajú najavo, že pre nich tvoríme „dobrú slovenskú talkshow“. Producent Trochu inak s Adelou Daniel Rabina hovorí: „Partnerstvo so značkou YEME je pre nás jedným z najprirodzenejších spojení. Zatiaľ čo Trochu inak sa téme lokálnych potravín, ekologického poľnohospodárstva a spotrebiteľského minimalizmu venuje dlhodobo vo svojom obsahu, potraviny YEME tieto posolstvá tlmočia smerom k svojim zákazníkom. A robia to vytrvalo, úprimne a poctivo.“

Myšlienka robiť veci premyslene, z dobrých, overených lokálnych surovín, bez pridaných „éčiek“ a „umelín“ pre nás v tíme Trochu inak znamená robiť veci naozaj „trochu inak“. Preto si s YEME rozumYEME.  „Dlhodobo hľadáme partnerov, ktorí by v širšom zmysle zdieľali podobné alebo rovnaké hodnoty ako my. Kultúra je nám všeobecne blízka nielen v stravovaní, preto sme sa rozhodli podporiť projekt, ktorý sa podľa nás nechce len pýšiť prívlastkom kultúrny, ale svojim zameraním pomáha budovať kultúru v nás všetkých…“ dodáva k partnerstvu generálny riaditeľ a spoluzakladateľ YEME Peter Varmuža.

Veľmi sa tešíme, že od nového roka budeme stolovať spolu a prinášať vám dobré jedlo nie len pre dušu, ale aj pre telo. Veríme, že naša spolupráca sa stane pojmom podobne, ako chlieb z YEME.

A ako vníma partnerstvo s Trochu inak Adela? Pozrite si vo VIDEU!

Ďakujeme našim partnerom

Podporujeme